Massagepraktijk De Ontspannerij
Home Lichaamsmassages Energetische massages Wellness Praktische informatie
Energetische massage Energetische massage
Sabaaydi-massage
Aroma Herbal Oil-massage
Chi Wit-massage

Sabaaydi-massage

Kruidenstempelmassage (Sabaaydi)

De perfecte combinatie tussen Westerse en Oosterse massagetechnieken, waarbij gebruik wordt gemaakt van warme kruidenbuidels, etherische oliën en warme olie. De kruiden hebben een reinigend en kalmerend effect. Ze kunnen verlichting brengen bij allerlei spierklachten en ze bevorderen de afvoer van afvalstoffen. De massage zelf heeft een reinigend effect op de organen en werkt aderwandverstevigend. Daarnaast zorgen kruidenstempelmassages ervoor dat onderliggende energieblokkades weer vrijgemaakt worden.

Behandeling 75 minuten

Na een voetenbad worden de schouders en rug met warme kruidenbuidels gemasseerd. Daarop volgt een ontspannende, warme oliemassage van de rug. De laatste restjes spanning vloeien weg bij de hoofdmassage die hierop volgt. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.

Behandeling 90 minuten

Na het voetenbad worden de schouders en rug met warme kruidenbuidels gemasseerd. Hierop volgt een ontspannende oliemassage van de rug, handen, armen, decolleté, schouders en gezicht. De behandeling wordt afgesloten met een oliemassage van de voeten.

Massagepraktijk De Ontspannerij • Haydnplantsoen 39 • 1323 EC Almere • info@deontspannerij.nl • Telefoon: 036 - 8486283 •  KvK: 39083340
©2014 Massagepraktijk De Ontspannerij Webdesign: Marc Verburg