Massagepraktijk De Ontspannerij
Home Lichaamsmassages Energetische massages Wellness Praktische informatie
Lichaamsmassage Lichaaamsmassages
Ontspanningsmassage
Hot Stone-massage
Aromamassage
Hot Chocolate-massage

Hot Chocolate-massage

De zachtste verleiding...

De Hot Chocolate-massage is een behandeling waarbij gemasseerd wordt met warme, vloeibare cacao. De behandeling is een unieke ervaring en leidt tot een diepe rust die een gevoel van totale ontspanning geeft. Daarnaast verzacht en voedt het de huid op ongekende wijze.

De Italiaanse cacao waarmee gemasseerd wordt, bevat namelijk anti-oxidanten en een aantal natuurlijke bestanddelen die een gunstig effect hebben op het gehele lichaam. Zo heeft de cacaoboter een verzachtende, voedende, hydraterende, beschermende, anti-verouderende werking en zorgen de alcoloide en de theobromine in de cacao voor rust en een goed humeur.

In het weekblad Flair werd een artikel gepubliceerd over de Hot Chocolate-massage:

Redactie-secretaresse Floor testte een overheerlijke Hot Chocolate-massage

“Nadat ik me op mijn buik heb neergevlijd op de comfortabele massagebank, laat mijn masseuse ‘Hot Chocolate’ oftewel warm gemaakte cacaoboter over mijn lichaam stromen. Door de warmte wordt de cacaoboter omgevormd tot olie en daarmee begint zij mijn rug en schouders in te wrijven en te masseren. Terwijl ik langzaam in de zevende hemel beland, vult de kamer zich met de meest verrukkelijke chocoladegeur.

Wat is dit heerlijk, zeg! Nadat mijn rug, schouders, kuiten en nek volledig gemasseerd zijn, is het de beurt aan mijn buik, gezicht en benen. Na een uurtje zweven beland ik helaas weer in de harde realiteit: ik moet opstaan. Rest mij nog de olie een uurtje of twee te laten intrekken voor een optimaal effect. Als ik in de auto op weg naar huis zit, begin ik spontaan mee te fluiten en te zingen met de radio, en heb ik hetzelfde gevoel als wanneer ik net een stuk chocolade heb gegeten.”

 

Massagepraktijk De Ontspannerij • Haydnplantsoen 39 • 1323 EC Almere • info@deontspannerij.nl • Telefoon: 036 - 8486283 •  KvK: 39083340
©2014 Massagepraktijk De Ontspannerij Webdesign: Marc Verburg