Massagepraktijk De Ontspannerij
Home Lichaamsmassages Energetische massages Wellness Praktische informatie
Wellness Wellness
Anti-stressbehandeling
Verwenbehandeling

Verwenbehandeling

Het neusje van de zalm onder al onze behandelingen! Laat je verrassen en voel je herboren na 90 minuten pure ontspanning.

De verwenbehandeling van de Ontspannerij bestaat uit een combinatie van klassiek massage, drukpuntmassage die de vitaliteit en natuurlijk helende krachten versterkt, van aromatherapie en hot stone massage. De hot stone-massage is gericht op de harmonische eenheid van lichaam en geest. Eeuwenoude therapieën van indianen zijn in een nieuwe jasje gegoten, waarbij de krachtige werking van stenen centraal staat. Tegelijk met de essentiële oliën worden verhitte stenen met subtiele bewegingen over uw lichaam geleid.

 

Vóór de behandeling begint, kun je kiezen uit één van de volgende samengestelde essentiële olien:

Zuivering

Een fijne combinatie om in je aura te brengen nadat je de hele dag onder de mensen bent geweest. Dit mengsel bestaat, onder andere, uit Lavendel en Jeneverbes.

Harmonie

Een heel lieve, blije maar ook rustgevende combinatie. Harmonie brengt ook hooggevoelige mensen die overprikkelt zijn geraakt weer tot rust. Dit mengsel bestaat onder andere uit Mandarijn, Lavendel en Sandelhout.

Ontspanning

Laat de zorgen en de drukte van het leven van alle dag van je afglijden. Dit mengsel bestaat onder andere uit lavendel, ylang ylang en marjolein.

Zonnestraaltje

Dit is een combinatie met een warm, zonnig karakter, het helpt je verbinding te leggen met je innerlijke zon. Dit mengsel bestaat, onder andere, uit Bergamot, Sinasappel en Mandarijn.

Natuurlijk is het ook mogelijk om, in overleg, zelf een mengsel samen te stellen.

 

Na het aromatherapie gedeelte begint de behandeling met een reiniging middels een lichaamspeeling die alle dode huidcellen verwijdert, waardoor de huid glad, zacht en veerkrachtig wordt.

Het vervolg van de behandeling staat in het teken van een klassieke ontspannende massage van achterkant benen, rug, nek, schouders, voeten voorkant benen, armen, decolleté en gezicht.

Direct aansluitend aan de klassieke massage vindt de hot stone massage plaats. Daarna worden nog de drukpunten in gezicht en onder de voeten gemasseerd.

De verwenbehandeling wordt in alle rust afgesloten met een kop (kruiden)thee.

Massagepraktijk De Ontspannerij • Haydnplantsoen 39 • 1323 EC Almere • info@deontspannerij.nl • Telefoon: 036 - 8486283 •  KvK: 39083340
©2014 Massagepraktijk De Ontspannerij Webdesign: Marc Verburg